Colectia JURINDEX- Practica judiciara unitara

Coperta_Jurindex_AlbaExtras_1Litigatorul are nevoie de instrumente de lucru pentru a-si atinge scopul de a castiga procesul. Pe langa scrisul (persuasiv) si vorbitul (eficient), cele doua instrumente fundamentale si cu care profesia de avocat de bara se identifica, are nevoie de informatii si documentare. Accesul la informatiile de natura juridica este esential. Performanta convingerii instantei nu poate avea loc in lipsa cunoasterii in amanunt a legii, a doctrinei si a jurisprudentei. Daca legile si doctrina sunt accesibile oricui si le doreste, jurisprudenta este inca greu abordabila. Este cunoscuta fragmentat, empiric, nesistematic.

Editura Litigator, aflata la un inceput anevoios de drum, isi propune sa complete un mare gol din puterea reala de documentare a litigatorilor.

Este vorba despre o colectie continand, in principiu, indrumarile instantelor in ce priveste orientarea practicii judiciare. Sunt un fel de indreptare de practica unitara. Un fel de ghiduri de aplicare coerenta a legii. Primele volume vor viza indrumarile instantelor pe perioada 2012-2014, un volum mare de informatii. Volumele vor aparea pe curti de apel, intr-un format unitar. E vorba de 14-15 ebook-uri care vor aparea in lunile urmatoare. Primele volume vor viza Curtea de apel Alba, Curtea de apel Bacau si Curtea de apel Brasov.

 

Procurarea lor se face doar online, pe baza de precomanda. In acest moment ne anuntam doar intentia, zilele urmatoare vom finaliza pagina colectiei si vom da toate detaliile de interes pentru achizitionarea lor. Daca va exista interes pentru aceasta colectie vom continua eforturile, cu restul curtilor de apel si cu actualizarea pe 2015. Intreg demersul editorial se subsumeaza conceptului JURINDEX, la care am trudit incepand cu 2008. Extras_3Speram sa punem la dispozitia avocatului instrumente eficiente, sa-i completam trusa pragmatica de lucru. Pentru puterea reala de documentare a litigatorului va fi o vara fierbinte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *