Despre

Logo-castiga-procese-2CastigaProcese.ro este un proiect fondat de Adrian Toni Neacșu care promovează metoda proiectată și dezvoltată în lucrările Convinge Judecătorul – Tehnica și arta convingerii instanței și Comunicarea judiciară eficientă, respectiv comunicarea judiciară (legal writing).

Comunicarea judiciară este o metodă de creștere a eficienței în instanță și de formare profesională practică a litigatorilor.

Publicăm articole originale despre comunicarea judiciară, dar și adaptări ale unor materiale de legal writing, proiectul fiind gândit ca o comunitate pentru cei care vor să câștige procese și să-și dezvolte calitățile de litigator.

CastigaProcese.ro este totuși singurul furnizor, în România, de know-how, tehnici și abilități de legal writing și soluții integrate de consultanță și asistență pentru litigatori.

Pentru dezvoltarea abilităților celor care merg în instanță, a stilului judiciar, formei și structurii actelor judiciare, CastigaProcese.ro organizează  ateliere practice (publice sau in-house) precum și servicii de audit.


Platforma este administrată de SC Litigator S.R.L. , CUI 33605700, J39/485/2014, BANCA TRANSILVANIA RO50BTRLRONCRT0268946001.

©Toate drepturile rezervate.


#CastigaProcese se află în alcătuirea unei echipe editoriale formată din persoane pasionate de tehnicile, metodele, abilitățile și metodologiile comunicării judiciare. Dacă vă recunoașteți în această descriere vă rugăm să ne contactați la pagina de contact.