2014… în revistă

Odată cu începutul lui 2015, am găsit moment ideal pentru a trece în revistă ce am realizat în 2014 și a reflecta la ce dorim să construim în continuare.

Pentru echipa CastigaProcese.ro, 2014 a fost un an interesant și suntem foarte recunoscători cititorilor noștri, colaboratorilor și participanților la atelierele publice.

Să începem cu un mare MULȚUMESC pentru voi!

Apreciem că interesul acordat conceputului de comunicare judiciară (legal writing) este în creștere. Am căutat să publicăm materiale valoroase pentru activitatea de litigator, iar în 2015 dorim să creștem literatura din acest domeniu.

Conceptul de comunicare judiciară, introdus în literatura juridică românească de Adrian Toni Neacșu în cartea ”Convinge judecătorul – tehnica și arta convingerii instanței”, nu ar fi valorificat fără colaboratorii noștri care se implică în mod activ în acest proiect.

[ct_button id=”button_67″ size=”big” solid=”0″ link=”http://castigaprocese.ro/membri/” icon=”” arrow=”1″ color=”#” css_animation=”appear” animation_delay=””]Vezi colectivul CastigaProcese.ro[/ct_button]

Ce înseamnă totuși CastigaProcese.ro?

În 2014, am lansat atelierele publice / in house ”Convinge judecătorul”.

În doar 8 luni, am reușit să organizăm cinci ateliere, dintre care trei au fost publice – Convinge judecătorul… în 10 pași simpli – și două au fost in house, în cadrul unor organizații recunoscute pe piața juridică.

Articole practice pe tema comunicării judiciare

Proiectul a fost lansat în mai 2014, primul articol publicat are ca temă Scrierea documentelor juridice, iar în total am publicat 56 de articole.

[ct_button id=”button_8″ size=”big” solid=”0″ link=”http://jetpack.me/annual-report/74148084/2014/” icon=”” arrow=”1″ color=”#” css_animation=”appear” animation_delay=””]Raportul CastigaProcese.ro – 2014[/ct_button]

Planurile pentru 2015 au în vedere dezvoltarea de materiale pentru litigatori.

Din punctul tău de vedere, de ce instrumente are nevoie un litigator?

One thought on “2014… în revistă

  1. Pentru 2015 mi-am propus sa fiu mai atent la comunicarea cu magistratii. Sa nu uitam ca o buna parte din mesaj este transmis non verbal, iar atentia la detalii poate face intre o cere admisa / respinsa.

    Mult succes tuturor litigatorilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *